De klassieke (of Spaanse) gitaar is een prachtig en klankrijk instrument met eindeloos veel mogelijkheden. Het is een instrument waar je nooit op uitgeleerd raakt: hoe meer je leert, hoe meer je ontdekt. 


Sinds mijn studie aan het conservatorium geef ik gitaarles en sinds 2019 ben ik werkzaam als gitaardocent in Almere. Ik geef met veel plezier les aan kinderen en jongeren, maar heb ook ruimte voor volwassenen die zich (verder) willen verdiepen in de klassieke gitaar of dit weer willen oppakken.

Voor leerlingen is het belangrijk dat ze zich op hun gemak voelen en zich in eigen tempo en op eigen unieke wijze kunnen ontwikkelen. Daar zorg ik voor: ik geef les met veel persoonlijke aandacht en geduld. 

Uitgangspunt in de lessen is de 'klassieke' of 'Spaanse' techniek. Er wordt aandacht besteed aan de houding, je leert o.a. tokkelen met je rechterhand, akkoorden spelen en notenlezen. Op deze manier wordt een goede muzikale basis gelegd, waarbij ook ruimte is voor jouw eigen muzikale interesses.

Instrument
De lessen worden gegeven op de klassieke (nylon-snarige) gitaar. Heb je nog geen instrument? Laat je vooraf eerst door mij adviseren, zodat je weet waar je op moet letten bij de aankoop. Een gitaar huren is ook een mogelijkheid. Voor de proefles is er een gitaar aanwezig.   

Proefles
Wil je er achter komen of het instrument, de docent en de les bij je past? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsles.